Wintersport Oostenrijk

De meest populaire vakantiebestemming. Dat is Oostenrijk tijdens de Wintersport. Raar? Nee natuurlijk niet. Een land met veel, en zeer goede skigebieden.

Variërende van het grootste aanééngesloten skigebied, in Salzburg en Niederösterreich, Ski Amadè, tot aan kleine en gezinsvriendelijke skigebieden. Een El Dorado voor iedereen die graag wil genieten van diverse winterse sporten, prachtige pisten, goede faciliteiten, een goede infrastructuur, makkelijk bereikbaar, en natuurlijk de meest fantastische apres ski die je je maar kunt indenken.

Oostenrijk, en met name Tirol, Vorarlberg, Steiermark. Niederösterreich en Salzburg, biedt alles wat je maar wilt, zodat je wintersport een fantastische tijd wordt.

Naast dit Wintersportblog, doen wij er ook alles aan om je goed voor te bereiden op de mooiste tijd van het jaar. We geven je graag tips, het laatste nieuws, en vertellen je wat de trends in het nieuwe seizoen zijn. Van het materiaal tot aan de populairste skigebieden, maar ook de trend naar de wat goedkopere skigebieden. Daarvoor hebben we meerdere internetsites gemaakt. Hier kan je tips en het laatste nieuws vinden.

Tip: Wintersport nieuws- en informatie uit Oostenrijk

Tip: Ontspannen aan je vakantie beginnen, kijk eens op www.goedkoopnaarschiphol.nl voor een goedkope Schipholtaxi. Taxibussen i.v.m. de ski's aanwezig. Geen gesleep met koffers. Een beter manier is er niet om voordelig en ontspannen op vakantie te gaan!

Ben je echt op zoek naar de skigebieden, misschien om te kijken waar je heen wilt voor de komende wintersport in Oostenrijk, dan hebben we speciaal voor Wintersport Oostenrijk, alle skigebieden op een rij gezet in Oostenrijk, met alle faciliteiten, wintersportmogelijkheden zoals snowboarden, rodelen en het aantal café's en restaurants.

Op Alpelino.com Kan je alles vinden wat je maar wilt weten over welk skigebied dan ook. Want, anders dan al die andere wintersportsites vinden we dat we dan wel alle skigebieden moeten vermelden, en niet alleen die skigebieden waar veel wintersporters heen willen. Immers, misschien ben juist jij op zoek naar een kleiner, gemoedelijk skigebied. Zoals gezegd, al die informatie over de Wintersport in Oostenrijk bieden we je graag aan op Alpelino.com, en trouwens ook over de andere wintersportlanden, regio's en skigebieden.

Overigens ook de allerbeste hotels en vakantiehuisjes. Ook de accommodatie moet immers minstens van hetzelfde niveau zijn, als de pisten of de apres ski!

Heb je vragen, of zoek je een hotel, pension of vakantiehuis? Mail ons gerust je vraag! We helpen je graag, en zoeken net zo graag een passende accommodatie voor je.