Hotel Sonnalp aan de Achensee

In Hotel Sonnalp is hartelijkheid nog steeds erg belangrijk!

Kom tot rust en laat u betoveren door de altijd prachtige regio Achensee. De uitstekende infrastructuur biedt verschillende manieren om het hotel te bereiken. Met de auto, trein of vliegtuig.

Aangekomen in Maurach, één van de 5 plaatsen rond de Achensee, heten uw gastheren van het familiair gerunde Sonnalp u van harte welkom.

Het gehele Sonnalpteam vindt het welzijn van alle gasten erg belangrijk. Variërend van allergie-vriendelijke kamers met speciale diëten tot aan individuele verzoeken, die altijd mogelijk zijn. Het hotel werd door Holiday Check geselecteerd als één ​​van de 99 meest populaire hotels.

Om culinair genot te garanderen, gebruikt het keukenpersoneel bijna uitsluitend producten uit Tirol. Hiervoor verkegen we als de enige hotel in Pertisau, het AMA en het RAL-kwaliteitszegel.

Geniet van ontspannende momenten in ons wellness-centrum (500 m²) met één van de grootste prive-zwembaden in Tirol (130 m² oppervlakte - ongeveer 30 graden). Met ons brede aanbod aan massages en schoonheidsbehandelingen creëren een ​​perfecte balans.

De regio Achensee is één van de meest bekende wintersport gebieden in Tirol. Hier heeft u de mogelijkheid om op 5 verschillende skigebieden, met 58 km aan pistes, uw kunnen te tonen. Bovendien heeft de regio rond de Achensee meer dan 200 kilometer aan loipen rondom het grootste meer van Tirol, en biedt een onbeperkte langlauf-ervaring. Afzonderlijke klassieke loipen en skating loipen voor langlaufers van alle niveaus.

Door de goede infrastructuur heeft u de mogelijkheid om de omliggende regio's zoals de Zillertal of de stad Innsbruck in ongeveer 20 minuten te bereiken.

Om onvergetelijke momenten te beleven, moet je gewoon in hotel Sonnalp.

Meer weten, boeken of informatie aanvragen?

Aktiv- und Erlebnishotel Sonnalp ****
Dorfstrasse 104 6212 Maurach am Achensee
Telefoon: +43 (0)5243 5440
Email: hotel@sonnalp.net
Internet: http://www.sonnalp.net