Op wintersport met kinderen? Sleetje mee!

Als je van plan bent deze winter de kinderen mee te nemen naar Oostenrijk, is een goede voorbereiding extra belangrijk. Je wilt natuurlijk ook dat jouw kinderen een geweldige vakantie beleven. De reis kun je extra leuk maken met een verrassingspakket. Na iedere stop mag er op de achterbank een klein cadeautje worden uitgepakt. In het pakpapier zitten bijvoorbeeld rekenboekjes, kleurpotloden en een kleurboek of, als je een DVD speler hebt in de auto, een leuke DVD. Zo blijft de reis gevarieerd.

Het is geweldig als de kinderen zelf leren skiën. Ieder wintersport gebied heeft wel ski klasjes voor kinderen, leuk om ze een aantal middagen de kans te geven om goed te leren skiën. Bij het boeken van een wintersport vakantie is het belangrijk om te kijken naar de andere voorzieningen in het wintersport gebied zoals een kinderclub met leuke activiteiten. Maar er is veel meer te beleven in de sneeuw!

Als je met een baby of dreumes op wintersport gaat is het vaak lastig om te piste te combineren met je kleintje. Je kunt er voor kiezen om een (opvouwbare) babyslee mee te nemen. Dit zorgt er voor dat je jouw kleintje mee kunt nemen de piste op. Als je de slee combineert met een warme sleezak blijft je kindje ook lekker warm. Zo kun je een hele middag met het hele gezin genieten van de sneeuw en het buiten zijn.

Wanneer je oudere kinderen hebt, is het leuk om een meer uitdagende slee mee te nemen. Een EKO slee is een goed idee. Deze slee is er in verschillende uitvoeringen, er is zelfs een slee voor drie kinderen! Dus ook als je een groter gezin hebt kunnen alle kinderen genieten van de sneeuw. Deze sleetjes zijn ook echt geschikt om te gebruiken op de piste maar ook erg leuk op een kleine heuvel.

Kleine en altijd een succes zijn de Rondo kont sleetjes. Deze kleine ronde sleetjes kunnen altijd wel mee in de bagage en met een klein besneeuwd heuveltje kunnen de kinderen al veel plezier beleven! Trouwens, papa en mama vinden het vaak ook erg leuk om een keer met de slee van de piste te glijden!

Leuk aan een slee is dat je maar een klein beetje sneeuw nodig hebt om veel plezier te hebben. De slee kan dus bij thuiskomst ook nog gebruikt worden zodra er een vlokje uit de lucht valt! Wanneer je kiest voor een kwalitatief goede slee van merken als Sirch, Gloco en EKO kan jullie gezin jaren lang plezier hebben van de slee.

Ben je van plan om een slee aan te schaffen om mee te nemen op wintersport of om in eigen land te gebruiken? Kijk dan eens in de online winkel van Koopeenslee. Hier kun je een slee kopen die past bij jouw gezin. Speciaal voor de liefhebbers van de Oostenrijkse winters biedt Koopeenslee een unieke korting voor wintersport-oostenrijk.info. Met de code ‘WOINFO’ krijg je 5% korting op het gehele assortiment!