Over Ons - Impressum

Wintersport-Oostenrijk.info

Wintersport-Oostenrijk.info is een project van Wintersport-Oostenrijk.info, en wordt gemaakt en onderhouden vanuit het prachtige Tirol. Aan het begin van het Oetztal, in het leuke dorpje Sautens, berichten we je iedere winter graag weer over de wintersport in Oostenrijk. Met nieuws, weetjes en natuurlijk de allerbeste tips.

Email

info@wintersport-oostenrijk.info

Foto's en Logo's

De op deze website gebruikte foto's en logo's zijn beschikbaar gesteld Werbeagentur Hengstmengel, diverse Tourismusverbände en skigebieden in Oostenrijk.

Disclaimer

Algemeen

Wintersport-Oostenrijk.info, hierna te noemen wintersport-oostenrijk.info, verleent u hierbij toegang tot www.wintersport-oostenrijk.info en publiceert hier blogs en teksten, afbeeldingen en andere materialen die door wintersport-oostenrijk.info en derden zijn aangeleverd. wintersport-oostenrijk.info behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.wintersport-oostenrijk.info is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid

De op www.wintersport-oostenrijk.info aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van wintersport-oostenrijk.info.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij wintersport-oostenrijk.info en haar licentiegevers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van wintersport-oostenrijk.info, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.
Het is niet toegestaan webpagina's of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video's of interactieve applicaties) van www.wintersport-oostenrijk.info op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.