Kitzbüheler Alpen

Kinderen tot 15 jaar skiën gratis in de Kitzbüheler Alpen

De Kitzbüheler Alpen is de perfecte familiebestemming dit winterseizoen. Zo skiën kinderen tot 15 jaar in het voor- en naseizoen gratis in SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental en St. Johann in Tirol. Maar ook aan de overnachtingen en skiverhuur is gedacht. Met ruim 1.000 km aan piste zijn de Kitzbüheler Alpen (Tirol) een van de grootste en meest geliefde skiregio’s van Oostenrijk. Meer dan 440 km aan eenvoudige pistes en veel voordeel voor het hele gezin maken dit gebied dé ideale bestemming voor families.

Vanaf deze winter skiën kinderen tot 15 jaar (geboortejaar 1997 – 2006) in het voor- en naseizoen in SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental gratis, indien een van de ouders in het bezit is van een skipas voor tenminste drie dagen. De actie geldt van 8 tot 21 december 2012 en tussen 16 maart en 7 april 2013.

De vakantiebestemming Westendorf doet daar nog een schepje bovenop: als ouders skiuitrusting voor minimaal drie dagen huren, is deze voor de kinderen tot 15 jaar gratis. Vanaf 16 maart tot einde seizoen is er ook veel familievoordeel bij de pensions, hotels en privé-verhuurder. Bij een verblijf vanaf drie nachten profiteren gasten van gratis logies voor kinderen tot 15 jaar op de kamers van hun ouders. Met een korting van 30% doen ook de appartementen en vakantiewoningen mee.

Paas-skiën met voordeel in St. Johann in Tirol

Vanaf 16 maart 2013 tot het einde van het seizoen zijn families voordelig uit in St. Johann. Kinderen tot 15 jaar (geboortejaar 1997 of jonger) logeren gratis op de kamer van de ouders en krijgen gratis een kinderskipas als een van de volwassenen in het bezit van een skipas is.

In de vakantieregio Kirchberg-Kitzbühel worden gasten getrakteerd op de ‘Sneeuwpas snoepje’. Met deze actie gelden voor accommodaties en skipassen voor 2 tot met 6 dagen, gereduceerde tarieven. De ‘Schneespasszuckerl’ geldt in 2012 van 17 tot 21 december, en in 2013 van 6 januari tot 2 februari, van 10 tot 31 maart en van 1 april tot het einde het seizoen.

Ook de allerkleinsten hoeven niet thuis te blijven. De specialist op het gebeid van kinderopvang is de vakantieregio Hohe Salve, kinderen tussen één en drie jaar worden opgevangen bij het dalstation, de groteren in de skischool.