Kitzbüheler Alpen AllStarCard

1 skipas voor 1.000 km skiplezier.

De Kitzbüheler Alpen AllStarCard verbindt skigebieden van Tirol en het Salzburger land met elkaar. Deze Premium skipas geeft toegang tot tien van de meest interessante skigebieden van Europa, die zich in het skiverband Kitzbüheler Alpen aaneengesloten hebben. Met meer dan 1.000 km pistes is deze kaart een must have voor ‘veelskiërs’. Voor minder fanatieke wintersporters zijn er in de verschillende skigebieden, voor elk niveau, skipassen op maat te verkrijgen.

Met meer dan 1.000 km pistekilometers, sneeuwzekerheid en 356 moderne skiliften zijn de skigebieden van de Kitzbüheler Alpen AllStarCard in topvorm voor skiërs en snowboarders. Onder deze skigebieden vallen dan ook veel bekende namen zoals; SkiWelt Wilder Kaiser–Brixental, Skigebiet Kitzbühel-Kirchberg, Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang, het gletsjerskigebied Kitzsteinhorn (3.203 m) in Kaprun en St. Johann in Tirol / Oberndorf in de Kitzbüheler Alpen. Maar ook Waidring-Steinplatte, Fieberbrunn en Buchsteinwand im Schneewinkel, Zell am See-Schmitten en SkiJuwel Alpbachtal Wildschönau.

Wie iedere dag een ander skigebied wil ontdekken, kiest voor de Kitzbüheler Alpen AllStarCard. Deze premium skipas kost voor 6 dagen € 241,- voor volwassene, € 192,00 voor tieners en € 120,- voor kinderen.

Speciaal voor de fanatieke wintersporters heeft de Kitzbüheler Alpen drie arrangementen voor 7 nachten inclusief skipas in de Kitzbüheler Alpen samengesteld:

- Arrangement ‘Schnee(s)pass Package – Brixental’: tot 21 december 2013 en van 12 januari tot 2 februari 2014, vanaf € 349,- per persoon.

- Kitzbüheler Alpen AllStarCard-Ski-Week-arrangement: tot eind april 2014, vanaf € 465,- per persoon.

- Ski-arrangementen in het PillerseeTal en in de regio St. Johann in Tirol: van 15 maart tot 20 april 2014, vanaf € 219,- per persoon (4 nachten, 4-daagse skipas Schneewinkel)

Skipas op maat

Naast de Kitzbüheler Alpen AllStarCard kunt u ook nog kiezen uit skipassen van verschillende ‘grootte’. Al naar gelang het skigebied of skiniveau worden er in de Kitzbüheler Alpen verschillende skipassen aangeboden. Zo bieden bijvoorbeeld Kelchsau, Buchensteinwand of Kirchdorf een regionale liftpassen voor een paar (beginners) gebieden. Of het Schneewinkel-ticket, Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental-skipassen of een liftpas voor het skigebied Kitzbühel-Kirchberg.

Meer dan skiën alleen

In de vier vakantieregio’s Pillerseetal, St. Johann, Brixental en Hohe Salve van de Kitzbüheler Alpen weten ze als geen ander wat Tiroler gastvrijheid is. Dus voor wie de Kitzbüheler Alpen AllStarCard ‘iets te hoog is gegrepen’, bieden die vier winterresorts skipassen voor de iets minder fanatieke skiërs of families. Zo is er een kaart voor langslapers, dagtickets, een familiekaart of een regionale weekpas.

Daarnaast zijn de off-piste activiteiten oneindig. Van een bezoek aan de husky range, avond fakkel- en skitochten of een rodelnacht. Veel rodelbanen zijn ook ’s nachts geopend. Maar ook sneeuwscooter rijden of sneeuwraften met de kinderen staan wekelijks op het activiteitenprogramma in de vakantieregio’s.